Днес водещият доставчик на телекомуникационни услуги и медии в Югоизточна

...
Днес водещият доставчик на телекомуникационни услуги и медии в Югоизточна
Коментари Харесай

Постигната е сделката за НОВА ТВ

Днес водещият снабдител на телекомуникационни услуги и медии в Югоизточна Европа " Юнайтед Груп " разгласи, че е реализирано съглашение за придобиване на най-голямата медийна компания в българия NOVA Broadcasting Group от Адванс Медиа Груп.

Очаква се собствеността на NOVA да се трансферира при започване на идната година, след приемането на всички нужни утвърждения от съответните регулаторни органи.

Портфолиото на Нова Броудкастинг Груп се състои от 10 телевизионни канала, в това число и националната Нова ТВ, четири радио станции и най-голямата българска онлайн платформа Нетинфо, която доближава до 80% от популацията на България всеки месец.

Главният изпълнителен шеф на Юнайтед Груп госпожа Виктория Боклаг сподели: " Ние сме извънредно задоволени от постигнатото съглашение. Купуваме сполучлива компания от двама уважавани бизнесмени, която има огромен капацитет за напредък като част от Юнайтед Груп.

" Тази договорка е огромен триумф и чудесна опция за NOVA, нейните фенове и клиенти. Бих желал да благодаря на всички, които ни помогнаха да развием водещата комерсиална медийна група в България. Сделката с Юнайтед Груп ще обезпечи непрекъснатото развиване на NOVA ", счита изпълнителният шеф на Адванс Медиа Груп Георги Домусчиев.

Юнайтед груп, притежател на VIVACOM, е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, със седалище в Амстердам
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР