Днес Венера прави секстил с Нептун. Възхитителната Венера хармонично си

...
Днес Венера прави секстил с Нептун. Възхитителната Венера хармонично си
Коментари Харесай

Гледаме на света през розови очила



Днес Венера прави секстил с Нептун .

Възхитителната Венера хармонично си партнира с мистичният Нептун. Техният подарък за нас е прилив на ентусиазъм, нараснала сензитивност и деликатност, засилена вътрешен глас и въображение. Донякъде се основава резултатът на илюзиите. Планетите откриват неограничени благоприятни условия пред креативните персони. Създава се атмосфера на идеализъм и мистицизъм. Започваме да гледаме на света и обичаните хора през розовите очила в такива дни. Любовта се идеализира. Раждат се фантазии за огромна и красива обич. Засилва се потребността да обичаме и да бъдем обичани. Любовните и партньорските връзки се хармонизират. Аспектът благоприятства сантименталните връзки. Благоприятно за сантиментални срещи. Изкуството на еротичната снимка е под въздействие на Нептун и Венера. Киноизкуството също. Влиянието от аспекта продължава и в идващите 2-3 дни.

Луната се движи на луфт в символ Рак, където ще остане до 09:24ч – Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната в 09:24ч минава в символ Лъв, където ще остане до 10:13ч на 5 януари. Когато Луната минава през този знак, хората стартират да изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание. Дни на творчество и нараснала жизненост. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към водачество. Да не се подлага на критика никой през това време, изключително началниците. Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват.

16-ти лунен ден продължава до 19:00ч. Това е един ярък и чист ден, ден за миротворство. Става равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за блян и полет нагоре към висините, само че може да стане причина и за душевни премеждия, изтезаване на съвестта и възприятие за вътрешна пустош, в случай че човек разреши да господстват пристрастеностите му и се спусне в бездната на нисшите влечения. Този ден е на Девата, която Георги Победоносец е освободил. Душата се чисти и чака като бял гълъб, по кое време ще бъде пусната от клетката. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако той живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота, ще обича природата, ще му е разбираем езика на растенията, животните и птиците. При изискване, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, отмъстителността, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат произшествия в живота.

Постарайте се да стоите добродушно и спокойно, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен. Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо. Подходящ за ритуално измиване и молебствия. Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките.

Ако се замърсят облеклата ни, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато е нервиран и се ядосва, страда, като предписание има заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение. Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба. Нямаме право да съдим другите, а единствено да вършим персонални заключения за личния ни живот.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

17 лунен ден стартира в 19:00ч и продължава до 20:12ч на идващия ден – 17-ти лунен ден обаче е празник за любовта и секса. Няма потребност да сдържате към този момент своите еротични мечти и стремежи и може да им се отдадете изцяло.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР