Днес в тъмните часове на денонощието е било извършено вандалско

...
Днес в тъмните часове на денонощието е било извършено вандалско
Коментари Харесай

Облепиха централата на партията на Цветанов с критични транспаранти

Днес в тъмните часове на денонощието е било осъществено вандалско посягане върху централата на партията на Цветан Цветанов „ Републиканци за България “, настояват оттова.

При идването си на работа чиновниците на партията разкрили, че витрината на партийния офис е облепена с транспаранти, които насочат рецензии против евроатлантическото участие на страната, а анонимните причинители приканват за излизането на България от структурите на НАТО и Европейски Съюз.



" Определяме тази провокация като офанзива против нашите полезности. Срещу поредната евроатлантическа позиция на партията и напъните ни за ограничението на съветското въздействие в България. Случайно или не, вандалската демонстрация е осъществена единствено няколко дни след митинга ни пред съветското посолство, където изразихме поддръжката си за опозиционера Алексей Навални и отправихме апел за неговото освобождение. Този обезверен акт ни демонстрира, че сме на прав път. Ще продължим да отстояваме евроатлантическите полезности в България и да се противопоставяме на неизгодните съветски енергийни планове ", жигосаха похищението от " Републиканци за България ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР