Днес в пункт за базиране Варна беше отбелязана 10-ата годишнина

...
Днес в пункт за базиране Варна беше отбелязана 10-ата годишнина
Коментари Харесай

С тържество отбелязаха 10-ата годишнина от вдигането на военноморския флаг на минен ловец Цибър

Днес в пункт за базиране Варна беше маркирана 10-ата годишнина от повдигането на военноморския байрак на минен ловджия " Цибър ".

Празничният ден стартира с обред по тържествено повдигане на националния байрак и флаговете за разцветяване на кораба. Гости на тържеството бяха командирът на Военноморски сили контраадмирал Митко Петев, заместник-командирът на флотилия бойни и спомагателни кораби капитан I сан Ваньо Мусински, офицери от формированията, дислоцирани в пункт за базиране Варна, адмирали и офицери от запаса, служили на кораба и във военния флот.

В словото си командирът на кораба капитан III сан Лъчезар Иванов очерта главните постижения и високото качество на осъществяване на поставените задания през последната година, съдействали в най-голяма степен за продобиване на премията " Най-добър корабен екипаж във Военноморските сили за 2018 година ".

Командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев поздрави офицерите, старшините и матросите и им благодари за ежедневния труд, който поставят за одобряване престижа на флотските миньори и издигане престижа на Военноморските сили на Република България.

Приветствие към моряците от " Цибър " насочи и капитан III сан от запаса Димитър Желев, първи пълководец на кораба, командвал екипажа при прехода от Белгия до България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР