Днес в Пловдив стартира 42 - пролетната национална среща на

...
Днес в Пловдив стартира 42 - пролетната национална среща на
Коментари Харесай

МУ-Пловдив е домакин на национална среща на студентите медици

Днес в Пловдив започва 42 - пролетната национална среща на студентите по медицина в България. Домакини на най-мащабното събитие на студентите по медицина от всички медицински университети в страната ще бъдат Асоциацията на студентите медици – Пловдив, взаимно с Медицински университет – Пловдив.

В програмата е заложена лекция на тематика „ Фетална медицина. Моят опит “ на световноизвестния професор доктор Кипрос Николаидес, който е пионер в една млада, само че доста значима компетентност в медицината – феталната медицина. Като гост-лектор ще се включи и доцент доктор Петя Чавеева, правоприемник на професор Николаидес и един от малцината вътреутробни хирурзи в България.

По време на тридневната среща 370 студенти по медицина от цялата страна ще имат опцията да се възползват от модерната софтуерна база на Медицински университет – Пловдив, като посетят разнородни на практика образования, ръководени от изявени експерти в разнообразни медицински специалности.

Асоциацията на студентите медици – Пловдив, подкрепяна от академичното управление на Медицински университет – Пловдив, работи неуморно за създаване на другарска атмосфера в медицинските среди, където приемствеността сред лекарите е освен блян, а действителност.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР