Днес в Перник мъж с прякор Мите Миньорецо е заклал

...
Днес в Перник мъж с прякор Мите Миньорецо е заклал
Коментари Харесай

Жестоко клане в Перник – Мите Миньорецо разфасова жена си

Днес в Перник мъж с прякор Мите Миньорецо е заклал жена на възраст към 40 години в дома им в блок 44. Полицията намерила облекла на убитата в кофите за отпадък към блока. Убийството е осъществено с нож.

Жената имала издействана ограничаваща заповед, в която Мите Миньорецо да не я приближава.

Ето и какво оповестиха от прокуратурата:

Окръжна прокуратура – Перник притегли в качеството на обвинен Д. Д. (на 41 години) по досъдебно произвеждане, формирано за осъществено закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс – съзнателно ликвидиране. На този стадий от следствието е открито, че през днешния ден, 29.04.2023 година, в гр. Перник Д.Д. предизвикал гибелта на брачната половинка си А. Д.

Извършени са огледи на местопрестъпление в жилище на ул. „ Юрий Гагарин “ в кв. „ Изток “ и в резервоар за боклук, находящ се в междублоково пространство. Очакват се резултати от аутопсията на натрупа.

С разпореждане на прокурор обвиненият Д. Д. е арестуван за период до 72 часа.

Деянието, в което е упрекнато лицето, е тежко съзнателно закононарушение, наказуемо с „ отнемане от независимост ” от 10 до двадесет години. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Д. Д.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР