Днес в Пекин се проведе конференция за отбелязване на 60-годишнината

...
Днес в Пекин се проведе конференция за отбелязване на 60-годишнината
Коментари Харесай

Си Дзинпин поздрави китайските медицински екипи за оказване на помощ в чужбина

Днес в Пекин се организира конференция за отбелязване на 60-годишнината от изпращането на китайски медицински екипи за оказване на помощ в чужбина. Генералният секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на КНР и на Централната военна комисия Си Дзинпин, се срещна с участници в конференцията, изрече им топли поздравления и изрази откровени благодарности на присъстващите.

Лиу Гуоджун, член на Политбюро на Централен комитет на ККП и вицепремиер на Държавния съвет, взе участие в срещата и произнесе тирада на конференцията. Той сподели, че през последните 60 години множеството членове на медицински екипи, предоставящи помощ в чужбина, са облагодетелствали локалното население и са посочили добре китайската човещина с на практика дейности, което е спечелило висока оценка на държавните управления и народите на страните получатели на помощта.

„ В новата епоха би трябвало да продължим да поддържаме духа на китайските медицински екипи и да способстваме повече за насърчаването на построяването на здравна общественост на споделена орис “, добави още Лиу Гуоджун.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР