Днес в парламента не бе прието предложението на Асен Василев

...
Днес в парламента не бе прието предложението на Асен Василев
Коментари Харесай

В парламента не се разбраха за правилника за организацията и дейността си

Днес в Народното събрание не бе признато предлагането на Асен Василев от ПГ на " Продължаваме Промяната " депутатите да работят до окончателното приемане на текстовете. Парламентът не съумя да гласоподава в границите на днешното пленарно съвещание до края правилника за организацията и активността си, оповестява Novini.bg.

Пленарната зала реши член на Министерския съвет, който участва на разискване на точка от дневния ред, да може да вземе отношение, откакто получи думата от ръководителя, в границите на пет минути - до момента ограничаване на времето не беше написано.

Депутатите съумяха да се скарат още преди да стартират работа

Не се одобри предлагането на " Възраждане " всяка първа сряда на месеца в програмата да влизат, с изключение на законопроекти и планове на решения, и чувания по искане на парламентарна група.

Отхвърлено беше и предлагането на Българска социалистическа партия за процедурни въпроси по метода на водене по избрана тематика думата да се дава на не повече от един депутат от парламентарна група. Отпадна обаче терминът " негативен избор " по предложение на левицата. Така по процедурни въпроси думата ще се дава незабавно, в случай че има направени претенции за имитация, дуплика или за пояснение на избор, друг от образуваното болшинство, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР