Днес в Милан определено не липсват новини. Най-голямата е, че

...
Днес в Милан определено не липсват новини. Най-голямата е, че
Коментари Харесай

Леао поднови отборни тренировки, стотици тифози подкрепиха играчите на Милан

Днес в Милан несъмнено не липсват вести. Най-голямата е, че звездата Рафаел Леао взе участие наедно със съотборниците си в днешната подготовка на отбора, оповестяват италианските медии, които прибавят, че крилото въпреки всичко е пропуснал финалната част на заниманието като защитна мярка. Включването му в подготвителния развой несъмнено е положителен знак за неговото присъединяване в реванша против Интер от полуфиналите на Шампионската лига. От друга страна, Жуниор Месиас и Раде Крунич упражняваха в самостоятелен режим.
 Тифозите на Милан не устояха и спретнаха наказателна лекция на футболистите Тифозите на Милан не устояха и спретнаха наказателна лекция на футболистите
Въпросната подготовка беше изгледана от над 500 тифози на “росонерите ”, които не стопираха да поддържат играчите от самото начало със своите викания, овации и транспаранти. Целта на ултрасите беше да надъхат тима преди дербито с “нерадзурите ”. Тази самодейност идва на фона на снощните събития след шокиращата загуба с 0:2 при визитата на Специя. Тогава всички футболисти, отпред с треньора Стефано Пиоли, отидоха до гостуващата агитка, с цел да изслушат какво има да им кажат почитателите преди Дерби каузи Мадонина.

Именно поради въпросната спонтанна среща сред отбора и последователите от Италианската футболна федерация са почнали следствие, твърди АНСА. Причината е, че оттова наблюдават зорко за вероятни закани на най-крайните футболни групировки по отношение на играчите на обичаните им тимове. След мача обаче Пиоли обясни, че е нямало нищо сходно, като думите на един от водачите на “Курва Суд ” са били положителни и за да стимулират футболистите на Милан.

View this post on Instagram
A post shared by MilanNews.it (@milannewsitofficial)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР