Днес в Канев център кметът Пенчо Милков откри Държавния личен

...
Днес в Канев център кметът Пенчо Милков откри Държавния личен
Коментари Харесай

Кметът Пенчо Милков откри първия за Русе Държавен личен шампионат по вдигане на тежести

Днес в Канев център кметът Пенчо Милков откри Държавния персонален шампионат по повдигане на тежести за всички възрасти, който се организира за първи път в Русе.

Събитието се провежда от Тежкоатлетически състезателен клуб – Русе с финансовата поддръжка на Община Русе. Шампионатът ще продължи 5 дни – до 28 юни.

“Вдигането на тежести е спорт, който е донесъл доста популярност на нашия град. Русенските треньори съумяват по този начин да стимулират децата, че те да отдадат сърцето си на тепиха “, сподели кметът. Той пожела на участниците мощ и кураж, а на уредниците – да продължат да работят все по този начин безрезервно за развиването на българския спорт.

Председателят на ТСК – Русе доцент доктор Кирил Панайотов получи сувенирна щанга с признателност от всички русенски състезатели.

На откриването на Държавния персонален шампионат по повдигане на тежести участваха още началникът на РУО – Русе доктор Росица Георгиева, деканът на факултета по Здравни грижи на районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “ Никола Събев, шефът на Ученическа спортна школа – Русе Мая Петрова, както и олимпийският първенец и треньор на националния тим по повдигане на тежести Иван Иванов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР