Днес в изказването на президента Радев той опроверга още една

...
Днес в изказването на президента Радев той опроверга още една
Коментари Харесай

Борисов: От „Промяната“ успяхме да ви спасим, сега да видим как ще ви отървем от „Спасителите“

" Днес в изявлението на президента Радев той опроверга още една неистина на Кирил Петков и Асен Василев, а по нея залиташе и госпожа Нинова - че ние с Радев действаме в синхрон. Когато създадат нещо положително ние им споделяме, че е положително, не мога да си изкривявам душата. Стегнаха се, работят интензивно по миграцията. Направиха контактите с Турция и Европейски Съюз. Един лев по-евтин бензин, единствено това да сме създали с отстраняването на " Промяната " от ръководството. Един лев на всеки литър, това са месеци наред. Само това да сме свършили е огромен триумф за всички ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Златоград.

Те управляваха " Да България ", Политическа партия и Българска социалистическа партия дружно. Сега не мога да схвана от една покана какви заключения се вършат. Когато Българска социалистическа партия е в ръководство с тях за Асен Василев няма проблем, за Христо Иванов няма проблем. Но в случай че е в различен тип ръководство, към този момент е неприятно. А аз съм отишъл да кажа " добър ден " и да изразя почитание. Със сигурност ще има пети предварителни избори, ще похарчим още 80 милиона за пети следващ път и ще произведем почти същия резултат, разяснява той. 

Сутринта виждам един билборд на някакво момче и надпис " Спаси София ". Хубаво си го написал, само че ние би трябвало да се спасим от теб. Той щял да ни избави, от кое? Да направиш като при Софиянски, едвам я отървахме от такива акто този юноша, който внезапно се закичил с надпис " избави ". Ами, избави я тогава. След още една година ще би трябвало да ви спасяваме от " спасителите ". Те мислят, че е елементарно. От „ Промяната “ успяхме да ви спасим, в този момент да забележим по какъв начин ще ви отървем от „ Спасителите “, разяснява водачът на ГЕРБ.

„ ГЕРБ-СДС имат цялостната поддръжка на евроатлантическата общественост. Затова сме поели уговорката да има промяна на правосъдната система ”, посочи той.

По време на събитието коментар направи и някогашният ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева.

„ Време е шарлатаните на Радев да се омитат от политическата сцена ", счита тя.

Караянчева разяснява и доклада на служебния министър председател Гълъб Донев и неговите думи за застоя в България. Според нея страната е спряла да се развива след ръководството на Бойко Борисов.„ Всички си спомнят какви бяха цените на горивата и храната. А в този момент всичко отиде до тавана през последните седем месеца “, добави Караянчева.

Тя насочи рецензии и към водачите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев. „ За да управляваш една страна, би трябвало да познаваш законите, а те потъпкаха Конституцията “, акцентира Караянчева. По думите й президентът Румен Радев се е отрекъл от Петков и Василев.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3444586339121411/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР