Днес в Арт салона на Радио Варна се проведе Международна

...
Днес в Арт салона на Радио Варна се проведе Международна
Коментари Харесай

Изтъкнати преподаватели от Руския държавен хуманитарен университет на конференция във Варна

Днес в Арт салона на Радио Варна се организира Международна научно-практическа конференция на тематика " Преподаването на език и просвета в парадигмата на филантропичното обучение " с присъединяване на ЦПЛР - ОДК, град Варна.
Руският държавен филантропичен университет и Институтът за стимулиране на стопанската система във Варна събраха изявени университетски преподаватели, шефове на институции, Неправителствени организации, общественици на Международна научно-практическа конференция на тематика " Преподаването на език и просвета в парадигмата на филантропичното обучение ".

Конференцията откриха шефът на Института за стимулиране на стопанската система - проф. Велико Иванов и проф. Алмазия Гаррафовна, зав. катедра за непознати езици в РГГУ.

Наред с изтъкнати преподаватели от Руския държавен филантропичен университет, с отчети се включиха Монка Николова-директор на ЦПЛР-ОДК гр. Варна и Сия Папазова-ръководител на ДЮТ " Златното ключе " в ОДК. Монка Николова насочи вниманието на присъстващите за ролята на взаимоотношението сред Детския комплекс, родителите, институциите и организациите в процеса на възпитанието и личностното израстване на актуалното дете. Госпожа Папазова приказва за ролята на художественото за филантропичното обучение на подрастващите и постави знак на тъждество сред живописност и великодушие.

Обсъдиха се бъдещи взаимни прояви сред РГГУ, Института за стимулиране на стопанската система и ЦПЛР-ОДК.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР