Днес в 20:00 часа Дунав и Етър се изправят един

...
Днес в 20:00 часа Дунав и Етър се изправят един
Коментари Харесай

Етър атакува Русе освежен и подсилен

Днес в 20:00 часа Дунав и Етър се изправят един против различен в конфликт от 13-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора се намират в долната част на таблицата и са извънредно близо един до различен. Всеки от тях се нуждае от точки и ще опита да измъкне успеха в този мач.

Като че ли обаче трите точки са по-необходими за гостите. “Болярите” по този начин и не могат да намерят правилния темп от началото на сезона. Те изгубиха три от последните си четири мача и не престават да затъват в класирането. Паузата в шампионата обаче бе доста потребна за великотърновци, защото доста от контузените играчи в отбора съумяха да се възстановят и ще бъдат на линия за днешния дуел.

В същото време Дунав записа победа скъпа победа над Арда (2:0) като посетител тъкмо преди паузата и това постави завършек на неприятната серия от 4 следващи мача без триумф за отбора. Сега “Драконите” се надяват да продължат с положителните си игри и да запишат нови три точки.

Показателите сред двата отбора са много изравнени. Те са изиграли 28 мача в елита, в които Етър има 14 победи, Дунав е с 10, а 4 мача са приключили наедно. Любопитното е, че Дунав не съумя да завоюва нито едно от последните си три семейства, само че пък Етър е много слаб посетител, като досега има едвам две равенства на сметката си надалеч от вкъщи.

efbet Лига, 13 кръг:

ДУНАВ - ЕТЪР

Състави:

ДУНАВ: 21. Макенджиев, 18. Исаевски, 11. Димов, 16. Ковачев, 5. Николов, 2. Инкоом, 8. Щерев, 7. Лазаров, 12. Кавалканте, 77. Костадинов, 9. Ахмедов

ЕТЪР: 1. Иванов, 31. Станоев, 25. Стоянов, 8. Руменов, 5. Хубчев, 23. Дюлгеров, 15. Иванов, 84. Илиев, 73. Стоянов, 99. Димитров, 11. Младенов
Стадион: Градски, Русе
Съдия : Волен Чинков
Начало: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

efbet Лига 13 кръг, петък 18 октомври  Дунав 20:00предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР