Днес в 17:15 часа отборите на Витоша (Бистрица) и Пирин

...
Днес в 17:15 часа отборите на Витоша (Бистрица) и Пирин
Коментари Харесай

“Бистришките тигри” ще се опитат да счупят каръка срещу Пирин! “Орлетата” с доста проблеми в състава

Днес в 17:15 часа тимовете на Витоша (Бистрица) и Пирин (Благоевград) ще дадат началото на втория кръг за плейофната група “А ” за оставане в Първа лига. Двата отбора заемат последните две позиции във краткотрайното класиране в тази група, само че до момента в който за домакините към този момент няма никакъв късмет да се придвижат напред, то за гостите подобен към момента съществува и те ще се борят със зъби и нокти да се доберат най-малко до 2-ото място в крайното класиране. “Орлетата ” сега са на 4 точки от втория Черно море и имат действителен късмет да застигнат и изпреварят варненци в оставащите кръгове до края, само че първата задача е отборът да си тръгне с трите точки от днешното посещение.

За Витоша пък огромният въпрос си остава дали отборът ще успее най-сетне да запише първата си победа в елита. “Бистришките тигри ” досега се оказаха дребни котенца, които рядко тормозят противниците си и на места съумяват да се доберат до някое тъждество.

Домакините през днешния ден не могат да употребяват осъдените Цанков и Пеев. В тяхно неявяване треньорът Костадин Ангелов се чака да заложи на Н. Георгиев на вратата и Гьонов, Мутафчийски и Ангелов отбрана. Садула и Старокин ще работят на крилата, а в средата на терена ще стартират Гочев и Петров. Кочилов ще е в ролята на плеймейкър, а в предни позиции ще играят Христов и Котев.

Пирин има много проблеми преди днешната среща. Благов и Башлиев са контузени, а Сандев и Попев са осъдени. Милен Радуканов се допуска, че ще стартира срещата с Г. Георгиев под рамката и Топузов, Паланков, Митев и Ничев пред него. Хендерсън ще е отбранителен полузащитник, а пред него ще работят Траянов и Костадинов. Рения и Кирилов ще работят на двете крила, а Йорданов ще води офанзивата.

Вероятни сформира:

ВИТОША: Н. Георгиев, Ангелов, Мутафичйски, Гьонов, Петров, Гочев, Старокин, Садула, Кочилов, Котев, Христов
ПИРИН: Г. Георгиев, Топузов, Паланков, Митев, Ничев, Хендерсън, Траянов, Костадинов, Кирилов, Рения, Йорданов
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР