Днес в 15:08 ч Юпитер (Зевс) ще влезе в зодиакалния

...
Днес в 15:08 ч Юпитер (Зевс) ще влезе в зодиакалния
Коментари Харесай

На Игнажден: Юпитер влиза във Водолей, носи надежда

Днес в 15:08 ч Юпитер (Зевс) ще влезе в зодиакалния знак Водолей. Като полазник на днешния Игнажден, той ще подари международния дом с добротворство и вяра в идните дни.

При своя пренос той ще подтиква интелектуалната активност. Ще ни даде повече приемливост. Ще се стараем да бъдем в помощ на страдащите и околните. Светът излиза от своята рутина. Ще бъдем възприемчиви към нови хрумвания. Чувството за правдивост ще се изостри. Хората ще се вълнуват еднообразно от локалната и международна политика. Стремежът към безпристрастност и опазване на демокрацията ще води към по-човеколюбиви хрумвания и каузи.

Оригиналност в интелектуалните планове ще ни бъде от изгода. Революционният дух ще витае в международното пространство. Важно е да запазим реализма си! Периодът ще донесе нов късмет за изява на креативното въображение за действия, свързани с обогатяване на човешкото схващане.

От през днешния ден до края на 2021 година ще бъдем по-откровени и откровени, с готовност за независимост и самостоятелност. Проявяваме словоохотливост, човечност, приятелско въодушевление и човещина. Чувството на взаимност и човешко единение ще бъде притежател на новото време. Ще ни вълнуват обществените проблеми. Ще се възнамеряват всеобщи планове за публичното избавление.

Бъдете радостни и ведри, обичайте приятелите си, подкрепяйте ги! Превърнете враговете си в свои другари, с цел да има мир и благополучие на Земята!

И дано Бог влезе през днешния ден у вас, с цел да пребъде положителното, красивото, мъдрото и светлото!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР