Днес в 12:30 часа Витоша (Бистрица) приема Етър в сблъсък

...
Днес в 12:30 часа Витоша (Бистрица) приема Етър в сблъсък
Коментари Харесай

Витоша ще спира Етър за топ 6

Днес в 12:30 часа Витоша (Бистрица) приема Етър в конфликт от 24-ия кръг на Първа професионална лига. “Тигрите” не престават битката си за оцеляване в елита, до момента в който великотърновци напират за място в топ 6. За задачата обаче гостите се нуждаят от успеха през днешния ден, с цел да запазят действителни шансове.

Витоша се намира в тежък интервал. Отборът от Бистрица няма победа към този момент 5 следващи мача. Логично се стигна и до проваляне в класирането. Възпитаниците на Росен Кирилов се надяват през днешния ден най-сетне да се върнат в правия път, само че задачата няма да е толкоз лесна.

Етър пък е на противоположния полюс. “Болярите” демонстрират съществено израстване, изключително след подновяването на сезона. Те записаха 3 победи в последните си 4 мача и като цяло показват много прелестен футбол. Сега те идват за нови три точки, с които да се приближат единствено на една от 6-ата позиция, която сега се заема от Черно море.

През първия полусезон срещата във Велико Търново завърши с минимална победа за Етър. Всъщност в досегашните 3 мача сред тези тимове Витоша към момента няма победа на сметката си и статистиката е напълно в интерес на виолетовите, което имат 2 триумфа и 1 тъждество.

Домакините не могат да употребяват през днешния ден контузените Николай Радев, Радко Мутафчийски и Григор Долапчиев. Наказаният Лъчезар Котев също отпада от сметките на Росен Кирилов.

В състава на гостите също има леки проблеми. Красимир Балъков ще бъде без Ерик Почански и Яни Пехливанов, които към момента не са възобновени от своите контузии. Артьом Артюнин пък до последно ще бъде под въпрос за мача.

Първа професионална лига, 24 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ЕТЪР

Вероятни сформира:

ВИТОША: Василев, Попев, Милчев, Купенов, Гочев, Кочилов, Лазаров, Амзин, Цанков, Садула, Христов

ЕТЪР: Иванов, Илиев, Василев, Гълъбов, Стоянов, Сърмов, Младенов, Руменов, Мане, Батрович, Боджадж

Стадион: “Витоша”, Бистрица
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 12:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Първа лига 24 кръг, неделя 3 март  Витоша (Бистрица) 12:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР