Днес, уважаеми читатели на Naselo.net, имаме удоволствието да Ви представим

...
Днес, уважаеми читатели на Naselo.net, имаме удоволствието да Ви представим
Коментари Харесай

Кутии за сапуни, свещи и цветя

Днес, уважаеми читатели на Naselo.net, имаме удоволствието да Ви представим три забавни продукта, предопределени за хора, които се занимават с търговията, основаването, разпространяването на цветя, сапуни и свещи.

Представяме Ви една компания, която е профилирана в предлагането на тези кутии, посредством които пратките, когато изпращате продуктите си, ще наподобяват по напълно друг метод.

Компанията е Поликарт – рационално решение за търговия на едро за всевъзможен вид картонени произведения, включително и кутии.

Кутии за свещи с друга форма

Кутиите за свещи могат да са с друга форма. Те могат да се създадат за друг пердах свещи една до друга или за два реда свещи едни над други. Им опция за направа на друга величина кутии, тъй че да дават отговор на желанията на клиента. Кутията може да е  от една част или с обособен похлупак, на който може да се добави щемпел, панделка.

Ето и примерни артикули:

Кутии за сапуни

Кутиите за сапуни могат да бъдат основани с размери по избор на клиента, с цел да може да побере друг брой сапуни. В кутията може да се добави разделител от картон. Тя може да  е от една част или с обособен похлупак, както и да се добави магнит или панделка за затваряне.

Кутии за цветя

Кутиите за цветя са стилни за поднасяне като подарък. Те могат да са необятни, с цел да поберат по-голямо количество. На доста от тях се прибавя панделка, на която може да се изпише име на компания или текст с обръщение. Самата кутия може да е направена от разнообразни материали и цветове съгласно желанието на клиента.

Ето и някои от образците:

Ако търсите характерни опаковки, можете да разгледате и този уебсайт:

www.opakovki.eu – опаковки за храни на склад, склад за опаковки в софия, кашони на склад, производител на опаковки с щемпел, бели етикети, производител на опаковки за храни, кутии за торти, подложки за торти и доста други.

За връзка с представител на Поликарт можете да ползвате следните данни:

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: [email protected] или тел: 0721 66145 офис Костинброд

информация и артикули: www.polycart.info; поръчки и следене: www.polycart-bg.com

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР