Днес Ubsoft публикува дългоочакваното последно допълнение към втората година на

...
Днес Ubsoft публикува дългоочакваното последно допълнение към втората година на
Коментари Харесай

Rainbow Six Siege има 25 милиона регистрирани играещи

Днес Ubsoft разгласява дълго чаканото последно допълнение към втората година на Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Operation White Noise. Заедно с това, студиото разгласява информация за потребителската база на заглавието, което удостоверява триумфа му. Наскоро е маркирано прекосяването на границата от 25 000 000 регистрирани консуматори.

Разбира се, че регистрирани консуматори не значи интензивно играещи, само че цифрата без никакво подозрение си е впечатляваща. „ Инвестицията в играещите лежи в сърцето на играта, като точно обезпечаването на дълготрайна поддръжка е бил най-важния фактор при работата ни. С развиването на играта, ние продължаваме работата си по нея с мисъл за общността ѝ “, показа във връзка минаването на психическата граница Алекзандър Реми, бранд шеф на заглавието. „ Щастливи сме, че общността одобри играта, доведоха и своите другари и ни помогнаха да разберем какво в реалност може да създадем с това, което създадохме.

Играта излезе преди повече от две години и имаше меко казано мъчно начало. С времето обаче нещата си пристигнаха на мястото, защото хората зад нея се погрижиха да оправят нещата, след което започнаха с издаването на ново наличие. Наскоро Ubisoft анонсира пътната карта за идната година, която ще добави две нови карти и осем нови оператора. Заедно с това, играта към този момент е одобрено име и на е-спорт сцената, което оказва помощ в допълнение на Ubisoft да утвърдят Rainbow Six Siege като най-актуалния тактически шутър през днешния ден.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР