Днес точно в 11:00 часа 8 успели личности ще разкажат

...
Днес точно в 11:00 часа 8 успели личности ще разкажат
Коментари Харесай

Успели личности вдъхновяват пловдивчани, обединени от обща кауза

Днес тъкмо в 11:00 часа 8 съумели персони ще опишат за триумфа, вдъхновението и мотивацията, обединени под обща идея - закупуването на уред за безкръвно премерване на жълтеницата при новородените в отделението по неонатология в УМБАЛ " Пловдив ". Събитието #ВдъхновиМе се провежда от " Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин " за първи път и цели да подтиква младежите в Пловдив да се развиват и да сбъдват фантазиите си. Лекторите, които ще се включат в събитието са особено подбрани в разнообразни категории, а точно: Анастас Гогов - Бизнес, Алесандър Секулов - Литература и драматургия, Зорница Танева - Туризъм и юношески начинания, Стойчо Керев - Личностно развиване, Кирил Николов - Дизела - Спорт, Георги Линков - Технологии, Станислав Тодоров - Роги - ТВ и кино постановка, Николета Свещарска - HR и връзки. 

" Изключително признателни сме на лекторите, които с голямо предпочитание откликнаха на идеята ни и се включиха във #ВдъхновиМе. Подбрали сме персони, които считаме, че ще бъдат забавни на всички посетители и ще могат да дадат позитивния образец на пловдивчани. А както знаем вдъхновението и триумфът вървят ръка за ръка, а човечността и добротата би трябвало да бъдат неизменима част от пътя на всеки при постигането на най-висшите му идеали. Нека дружно да потвърдим, че умеем да черпим ентусиазъм от верните места и че умеем да бъдем човечни, ставайки част от тази прелестна самодейност! За всеки, който желае да поддържа идеята ни с изключение на със закупуването на билет в деня на събитието ще може да подари и в в допълнение поставените кутии пред залата в самия ден. ", разясняват уредниците от клуб " Ротаракт Пловдив-Пълдин ".

Цените на поканите за събитието са 14 лева, 16 лева, 18 лева и 20 лева според от разположението на местата в залата. Билети могат да се закупят в събота на територията на мол " Пловдив " и мол " Марково тепе " от 12:00 до 16:00ч. или в самия ден на събитието на касите на Дом на културата " Борис Христов ". 

Място: Дом на културата " Борис Христов "   

Ден: Неделя, 11 ноември 2018 година

Час: 11:00 до 14:30
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР