"Днес терорът над българския спорт приключва! 7 месеца българският спорт

...
"Днес терорът над българския спорт приключва! 7 месеца българският спорт
Коментари Харесай

117К за кантората на Лена от ММС, схема за 2 млн. лв. ненужна реклама в метрото: Кралев

"Днес терорът над българския спорт завършва!

7 месеца българският спорт бе ръководен от един случайник - Радостин Василев, прочут повече като Руди Гела или
“The real owner” на заведенията в София.

Публикувам действителния доклад на “работата му”:

????Въпреки че ММС имаше рекорден бюджет Радостин Василев еднолично забави съдбовно парите на федерациите, като на някои от парите бяха даже понижени. Над 300 клуба още чакат средствата си от началото на годината. Което не се е случвало в в никакъв случай в историята.

????Руди Гела влезе в просташка разпра със спортни ръководители като Илияна Раева, Георги Аврамчев и Екатерина Дафовска. Последната си потегли от биатлона афектирана. Други като двукратният олимийски първенец Николай Бухалов бяха мачкани с несъстоятелни обвинявания.

???? Отказа финансиране за семейството на Европейското състезание по волейбол за мъже през 2023 година, което на процедура въвлече страната в позорен интернационален скандал, който ще се развихри, в случай че служебното държавно управление не поправи действието на Василев.

????Изплатени бяха рекордни обезщетения, с цел да се уволнят експерти от ММС, някои от които работят в министерството от основаването му. На тяхно място бяха назначени “калинки” от другарската листа на министъра. За сведение-Българския състезателен тотализатор и Нацонална спортна база.

????Предвидени бяха 15 милиона лв. за “Арена Бургас ", макар уговорката на строителя да я приключи при планувания бюджет. С други думи, сумата трябваше да се усвои от верните хора. Или готвената кражба бе за най-малко 10 млн лв..
????За първи път български министър трябваше да дава отговор на писма от ФИФА и УЕФА за интервенция в работата на БФС.

????Отделен бе 1 милион лв. за "проектиране " на възобновяване на басейн "Червено знаме ", макар безапелационните отзиви на специалисти в тази сфера, че комплекса във типа си от 1986 година не може да действа и не е ефикасен. Или още средства за асимилиране от верните хора.

????Пусна публични поръчки за създаване на стадиони за минифутбол на стойност към 450 000 лева всяко. Само преди година, последните стадиони с осветяване, които нашата администрация построи, бяха ба стойност 150 000 лева т.е. кражбата е за най-малко 250 000 лева на игрище.

????Показа съсипия в "Зимния замък ", след което се оказа, че сниманите пространства изобщо не са били предвиждани за ремонт. А скри от обществеността фрагментите с ремонтираната съществена и подготвителна зали, както съблекалните, съоръжения, покрив и така нататък

???? Направи съглашение, подписано сред ММС, Сердика Спортни Имоти и ПФК ЦСКА-София, за което има съществени подозрения, че ощетява страната с големи суми. Този документ е най-строго защитаваната загадка в страната. Вероятно има за какво!
????За него евентуално е достижение, че прогони децата от кортовете на стадион "Септември ", с цел да може верните хора да завоюват "търга ". Всички останали клубове получиха безвъзмездни контракти до решение на казуса. На всичкото от горната страна изпрати униформени да арестуват публицист, който си разреши да осветли това закононарушение на Радостин Василев.

????Похвали се с увеличени доходи на тотото, които са навръх половината от тези, които бяха планувани от уволненото от него управление. Опита се да го "приватизира ", само че измененията в закона, които предложи, бяха разкрити от самите му съпартийци от Има Такъв Народ като "лобистки ".

????Раздаде обилно пари на приятелския си кръг. Кантората, в която работеше към този момент печално известната Лена Бориславова, получи 117 349,80 лв.. Уреди близкия си другар Велислав Йонев от адвокатско сдружение "Йонев и Канчелов " с контракт с тотото за 67 200 лв., с министерството за 23 040 лв., със спортното учебно заведение "Генерал Владимир Стойчев " за 6600 лв. и с това в Плевен за 2250 лв.. Дори назначения от него за шеф на ВОП Кирил Веселински прибра 14 400 лв. от тотото.

????Тотото подписа рекорден контракт за реклама в метрото за 2 милиона лв. с компании на свързани лица - без социална поръчка или какъвто и да е търг.

????Опита се да затвори столичен ресторант, тъй като в тоалетната била приятелката му. И поради това стана първият настоящ министър, викан от прокуратурата на разпит за безчинство.

И още, още, още... 7 месеца за персонална полза и нищоправене за българския спорт единствено 2 години преди олимпиадата в Париж.
Все отново признавам, че Руди Гела съумя в едно.
Да отврати всички от себе си!

Време е от през днешния ден да стартират проверките на незаконната активност на някогашния състезателен министър! ", написа предшественикът му Красен Кралев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР