Днес сутринта в YouTube бе публикуван първия преглед на неанонсирания

...
Днес сутринта в YouTube бе публикуван първия преглед на неанонсирания
Коментари Харесай

Samsung Galaxy A8+ се появи на видео


Днес сутринта в YouTube бе оповестен първия обзор на неанонсирания към момента Samsung Galaxy A8+ (2018). Течът удостоверява, че апарата е от междинния ценови сегмент и ще получи Infinity Display екран, скенер на пръстови отпечатъци на задната страна на корпуса, двойна предна камера и виртуален бутон “Home”.

Първо се демонстрира началния екран на смарт телефона и менюто му за настройки, като по този метод се удостоверява, че Galaxy A7 в действителност ще се назовава Galaxy A8 Plus 2018. После виждаме, подредбата на приложението на камерата и няколко образеца за фотоси. И двете предна и задна камери имат 16-мегапикселови модули, а вторият обектив начело е 8-мегапикселов и той ще може да прави селфита в режим Live Focus.

Останалите спецификации също се оповестяват във видеото. Samsung Galaxy A8+ 2018 ще получи още 6-инчов екран с Full HD резолюция (2220 на 1080 пиксела), 8-ядрения чипсет Exynos 7885, ядрата на който работят на тактова периодичност 2.2 Ghz, 6 GB RAM и 64 ROM. Вътре се намира батерия с потенциал 3500 mah, която се зарежда чрез новия съразмерен порт USB Type-C. Корпусът, апропо, е изцяло предпазен от навлизане на вода и прахуляк по стандарта IP68.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР