Днес сутринта в YouTube бе публикуван първия преглед на неанонсирания

Днес сутринта в YouTube бе публикуван първия преглед на неанонсирания ...

Samsung Galaxy A8+ се появи на видео.


Днес сутринта в YouTube бе публикуван първия преглед на неанонсирания все още Samsung Galaxy A8+ (2018). Течът потвърждава, че апарата е от средния ценови сегмент и ще получи Infinity Display екран, скенер на пръстови отпечатъци на задната страна на корпуса, двойна предна камера и виртуален бутон “Home”.

Първо се показва началния екран на смартфона и менюто му за настройки, като по този начин се потвърждава, че Galaxy A7 наистина ще се нарича Galaxy A8 Plus 2018. После виждаме, подредбата на приложението на камерата и няколко примера за снимки. И двете предна и задна камери притежават 16-мегапикселови модули, а вторият обектив отпред е 8-мегапикселов и той ще може да прави селфита в режим Live Focus.

Останалите спецификации също се оповестяват във видеото. Samsung Galaxy A8+ 2018 ще получи още 6-инчов екран с Full HD резолюция (2220 на 1080 пиксела), 8-ядрения чипсет Exynos 7885, ядрата на който работят на тактова честота 2.2 Ghz, 6 GB RAM и 64 ROM. Вътре се намира батерия с капацитет 3500 mah, която се зарежда посредством новия симетричен порт USB Type-C. Корпусът, между другото, е напълно защитен от проникване на вода и прах по стандарта IP68.

Източник: kaldata.com