Днес сутринта бях във ВМА, разговаряхме с офицерския кандидат, той

...
Днес сутринта бях във ВМА, разговаряхме с офицерския кандидат, той
Коментари Харесай

Каракачанов: Вертолетът е паднал за 2 секунди


Днес сутринта бях във ВМА, разговаряхме с офицерския претендент, той е контактен. Това, което си спомня, защото случката се развивала безусловно за две секунди е, че до момента в който изтеглял въжето, и това го е избавило, хеликоптерът почнал да се върти. Падането е станало тъкмо за две секунди. Това сподели военният министър Красимир Каракачанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ От удара са починали двамата водачи - командирът на хеликоптера и помощник-пилотът. Техникът е оживял, възвръща се ”, съобщи Каракачанов.

Той акцентира, че също счита, че когато се случи сходна покруса би трябвало първо да помислят какво би трябвало да се направи оттук насетне. „ Много е елементарно да се връщаме обратно. Истината обаче, че действителните хрумвания за рационализация на българската войска с ново въоръжение по западни мостри, стартира с двата плана, които бяха гласувани от Народното събрание на 1 юни 2016 година, т.е. беше предходното държавно управление на премиера Борисов ”, уточни той и напомни, че Народното събрание преди дни гласоподава обновени план за самолетите и план за бронираната машина, какъвто досега не беше влизал в пленарна зала. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР