Днес стартират битките от четвъртфиналната фаза в Шампионската лига, като

...
Днес стартират битките от четвъртфиналната фаза в Шампионската лига, като
Коментари Харесай

Седем пъти разлика: кой колко дава за заплати сред останалите отбори в ШЛ

Днес започват борбите от четвъртфиналната фаза в Шампионската лига, като осем тима са устремени към спечелването на трофея.

Носител на купата и един от любимците е Реал Мадрид, който, става известно, отделя най-висока сума за заплати на своите футболисти.

Според “Гадзета дело спорт ” общо испанците дават по 290 млн. евро за хонорари на играчите си годишно. На другия полюс от продължаващите напред осем участника в шампионата е Бенфика, където сумата за заплати е към седем пъти по-малко - 42 млн. евро.

Интересно е по какъв начин в някои двойки са се събрали клубове със сходни разноски. Така да вземем за пример Байерн (Мюнхен) и Манчестър Сити, които довечера излизат на “Етихад ”, допълват топ 3 - надлежно с 270 млн. и 213 млн.

Милан и Наполи, които също ще играят един против различен, са покрай Бенфика с общи суми за хонорари от надлежно 79 млн. и 70 млн.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР