Днес стана ясно, че кралица Елизабет Втора е премахнала принц

...
Днес стана ясно, че кралица Елизабет Втора е премахнала принц
Коментари Харесай

Няма връщане назад: Хари и Меган се отказаха официално от кралския живот

Днес стана ясно, че кралица Елизабет Втора е премахнала принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл от всички кралски патронажи. Новината бе доказана тази заран от Двореца в изказване, което гласи:

"Всички са натъжени от тяхното решение, само че херцозите ще останат обичани членове на кралското семейство. "

Това значи, че Хари и Меган са решили да не се завръщат към кралските си отговорности и привилегии след годината, която имаха за размисъл. Двамата са решили да оповестят решението си пред кралицата към месец по-рано от плануваното.

 хари меган гари Getty/Gulliver

Те изненадаха всички през март предходната година, когато оповестиха, че се отдръпват от кралските си отговорности и привилегии и да решили да се реалокират да живеят в Канада дружно с дребния Арчи. Няколко месеца по-късно тримата се реалокираха още веднъж, само че този път в Съединени американски щати, а преди дни оповестиха, че

Говорители на Хари и Меган също пуснаха изказване от тяхно име:

"Както е видно от работата им през последната година, херцогът и херцогинята на Съсекс остават отдадени на дълга си към Обединеното кралство, а и към целия свят и желаят да продължат да оказват помощ на организациите, на които са помагали и досега, без значение, че към този момент няма да извършват публични функции. Всички ние можем да живеем, с цел да служим на хората. Тази работа е универсална. "

Прочетете още за историята на Меган и Хари:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР