Днес сме щастливи, защото Стилиян е щастлив. Това каза легендата

...
Днес сме щастливи, защото Стилиян е щастлив. Това каза легендата
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Господ винаги е бил българин

Днес сме щастливи, тъй като Стилиян е благополучен. Това сподели легендата на българския футбол Христо Стоичков след благотворителния " Мач на вярата ", който се игра пред към 20 000 души на Националния стадион.

" Бяхме съпричастни. Бяхме със Стилиян, до момента в който прекара времето в смут. Днес сме щастливи, тъй като Стилиян е благополучен. Както се бореше на терена, по този начин се бори и отвън терена. Господ постоянно е бил българин. Помогнал е на едно златно момче, което постоянно е било огромно сърце, едно момче, което постоянно се е трудило. Използвахме момента в 5-та минута да отдадем също огромно почитание към нашия другар и брат Петър Хубчев. Били сме дружно и като треньори. Това е продължителна борба, която имам вяра, че ще я преодолее и всичко ще е наред ", стартира Камата.

" Знаем, че не е елементарно. Куражът в никакъв случай не би трябвало да липсва. Духът, който имаме като българи, не би трябвало да ни напуща. Знаем компликациите. В тези моменти човек се нуждае най-много от успокоение. Мисля, че всички доктори, всички експерти ще създадат всичко допустимо да го преодолеят ".

" На всички давам кураж, тъй като изгубих татко си. По пътя доста другари загубихме. Тези, които имат непримиримост да мислят, че на следващия ден е по-хубав ден, дано да го преодолеят. Самите би трябвало да го изживеят всеки ден. Стилиян след последния съдийски сигнал не искаше да се усмихне и ние го накарахме да се. Това е денят, в който към този момент е самостоятелен. Беше подвластен, само че към този момент не е. Невинаги сме побеждавали, само че куражът не би трябвало да ни напуща. И в най-трудните моменти би трябвало да са спечелили ", добави носителят на " Златната топка " за 1994 година.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР