Днес следобед започна фрезоването на пътната настилка в участъка от

...
Днес следобед започна фрезоването на пътната настилка в участъка от
Коментари Харесай

Утре продължава ремонтът на пътя Своге - София, преасфалтират го в сряда

Днес следобяд стартира фрезоването на пътната настилка в сектора от път II-16 Своге – София. Това е в правата от водостока, преди пътния случай до моста над река Лесковдолска (от км 54+220 до км 54+690). За започване на плануваните ремонтни действия АПИ трябваше да получи нужните позволения от проверяващите органи. Следователите през днешния ден взимаха проби от мантинелите в правата, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ".

Фрезоването и почистването на трасето се постанова да продължи и на следващия ден. Дейностите се правят без прекъсване на придвижването в една лента. Необходимо е водачите да карат деликатно и със съобразена скорост поради извършващите се строителни работи.

След като завърши фрезоването - в сряда (5 септември), ще стартира преасфалтирането и придвижването по път II-16 Своге - София ще бъде спряно. Обходните направления за леките коли са път II-81 София - Монтана и по-късно път III-164 Своге - Искрец - Бучин Проход.

Тежкотоварните камиони и рейсовете, идващи от Видин по път Е-79 и пътуващи към Своге, с цел да не влизат в Искърското дефиле ще бъдат отклонявани при Ребърково в посока Ботевград.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР