Днес, следобед на телефон 112 е постъпил сигнал за верижна

...
Днес, следобед на телефон 112 е постъпил сигнал за верижна
Коментари Харесай

Две цистерни и автобус се удариха на пътя София - Варна край Севлиево

Днес, следобяд на телефон 112 е постъпил сигнал за верижна злополука сред две цистерни и рейс на основен път София – Варна край град Севлиево. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Цистерните за гориво са разтоварили товар в София и са пътували в посока Варна – за град Карнобат, където да бъдат още веднъж натоварени с дизелово гориво. Водачите на трите транспортни средства са тествани на място за алкохол, като пробите са били негативни, показват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Габрово.

Последната цистерна удря цистерната пред нея, която пък попада в прикосновение с движещия се пред нея рейс. Причините за случая следва да бъдат открити, показаха от Министерство на вътрешните работи.

По данни на АПИ придвижването се е осъществявало в двете посоки в едната лента, а трафикът е контролиран от органите на „ Пътна полиция “.

От полицията споделиха за Българска телеграфна агенция, че няма потърпевши, има единствено материални вреди. Неотложните дейности на полицията са приключили и придвижването към този момент се реализира обикновено.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР