Днес Слънцето преминава в знак Лъв. Луната е в знак

...
Днес Слънцето преминава в знак Лъв. Луната е в знак
Коментари Харесай

С днешния ден е свързана възможността да станете по-добри

Днес Слънцето минава в символ Лъв.

Луната е в символ Овен до 00:43ч на 25 юли.

Време на целенасоченост и оптимизъм. Тъй като животът, когато Луната е в Овен, се отличава с активност, е належащо да се помни, че получената сила мощно изостря страстите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Струва му се, че всеки, с който комуникира, желае да го обиди. Опитайте се да не казвате мъчителни думи, защото разрушените през това време връзки са сложни за възобновяване. Това се отнася изключително за телефонните диалози. В този интервал нараства прочувственото напрежение, елементарно се основават предпоставки за спорове, разногласия, разправии. Характерни прояви са неспокойствие, импулсивност, желанието всичко да става бързо.

Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето. Полза ще донесе масаж на главата, притока на кръв към корените на косата ще форсира техния напредък и ще усъвършенства общото положение.

Доминиращ 21 лунен ден от 00:03ч на 23 юли до 00:27ч на 24 юли.

С днешният лунен ден е обвързвана опцията да станете по-добри и да деянията рицарските си качества. Става превръщане на вътрешната конструкция на индивида.

Днес творчеството се задейства. Ден на креативна активност и щедрост, както и революционен ден. Неговите съществени характерности са доброволна жертва, храброст, дръзновение, настойчиво реализиране на мечтаното. Всички неочаквани хрумвания могат да се осъществен незабавно. Чуйте вътрешния си глас, през днешния ден той ще ви каже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате деликатно какво се случва в близост, с цел да станете част от света към вас. Добър ден за взимане на решения.

Дори и най-пасивните по природа хора през днешния ден ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се усили самочувствието, решителността и смелостта в делата и изказванията. Добре е да срещнете остарели другари, някогашни сътрудници и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори късмет. Не предприемайте изясняване на връзките.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е належащо преди всичко да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се организира серия от процедури за филтриране на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Веднъж вечно оставете неприятните привички, тъй като в този момент ще съумеете по-лесно от всеки път.

Днес е удобно да се върви необут по прясно окосена трева. Това дава доста сила. Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви духа вятър, да се къпете със студена вода. За възстановяване на кръвообращението и увеличение на мускулния тонус, отидете на масаж, вземете парна баня, не се отхвърляйте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат съществени и продължителни, само че с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете.

В 21-ви лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но защото в този момент Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да привлечете верните и на първо място хората, от които се нуждаете, би трябвало да оцветите косата си в ярък звук. Благоприятно за укрепващи процедури за коса, тонизиране.

За да се притегли галактическата сила, в прическата през днешния ден би трябвало да се употребяват железни декорации.

5 безоблачен ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви. Ден на скромните и работливи хора. Който работи ще получи благословия. Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня със разногласия и разправии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР