Днес скандалната Сузанита става пълнолетна и може да сбъдне още

...
Днес скандалната Сузанита става пълнолетна и може да сбъдне още
Коментари Харесай

Скандалната Сузанита на 18: Вижте всичките ѝ трансформации досега!

Днес скандалната Сузанита става пълнолетна и може да сбъдне още една своя фантазия да си купува алкохол и цигари и да върви сама на участия.

Близки до изпълнителката споделят, че тя нямала самообладание да стане безусловно независима, а критиците на нейното държание са на мнение, че по този начин или другояче и до момента не е имала надзор от родителите си. Сузанита се появи в публичното пространство през 2017-а година, когато дебютира с спорния клип „ Дяволът и Буда “.

Тогава тя беше едвам на 14 години и скандализира обществото с държанието си. В първото си видео Сузанита сподели междинни пръсти, танцува провокативно върху покрива на кола и употребяваше нецензурни думи. Допълнително масло в огъня наля и фактът, че родителите на малолетната тогава Сузанита - Орхан и Шени Мурад напълно подкрепяха визията ѝ по тази причина по какъв начин би трябвало да наподобява едно 14-годишно момиче.

„ Като по-малка мечтаех цяла България да приказва за мен, да бъда известна. Просто желаех да се приказва за мен” - показа тогава момичето в свое изявление.

„ Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво значат? В живота е напълно различен човек”, разяснява тогава Орхан Мурад.

„ Провокацията е единственият метод да станеш прочут, след което към този момент да правиш хубави неща” - добави тогава той.

Повече може да прочетете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР