Днес ще ви предложим една уникална рецепта за пилешки бутчета

...
Днес ще ви предложим една уникална рецепта за пилешки бутчета
Коментари Харесай

Това е най-вкусната рецепта за пилешки бутчета. Стават толкова сочни и крехки, че сами се разпадат

Днес ще ви предложим една неповторима рецепта за пилешки бутчета по азиатски, с която няма по какъв начин да сбъркате. Това екзотично ядене има две големи прерогативи. Първо – става божествено вкусно, а месото е толкоз нежно и сочно, че единствено пада от кокала. Второ – рецептата е изключителна лесна и е подобаваща даже за безспорен дебютант в кулинарията. Ето и нужните артикули: четири пилешки бутчета – горно и долно, само че без кожата, 450 грама бейби царевица, 250 грама кестени от консерва, нарязани на филийки, една нарязана на ленти алена чушка, китайски сос за пържене, или друга лой, настърган лук към половин чаша, четири необятни ленти от портокалова кора, лъжичка настърган джинджифил и сол на усет. Време е да започваме!

ВЗЕМЕТЕ ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ СЪД, КОЙТО ЩЕ УСПЕЕ ДА ПОБЕРЕ ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ ПРОДУКТИ
Най-отдолу сложете толкоз лой, колкото покрие дъното. Наредете пилешките бутчета, посолете на усет, след което поставете и останалите бутчета около месото. Изсипете вътре и напълно малко вода – една кафена чашка ще е задоволителна. Това е цялата философия! Сега затворете съда с похлупак и пуснете котлона на сдържан или муден огън. В първия случай ще са нужни четири часа, във втория – шест. Наистина, времето е много, само че пък няма да се постанова да се въртите към печката.

А резултатът в действителност ще си заслужава, обезпечено е! Когато към този момент ястието е готово го преместете с огромно внимание в чиниите за сервиране –месото е толкоз нежно, че единствено се разпада от кокала. Накрая полейте със соса, в който бутчетата са се сготвили. Това е! Добър вкус!
Внимание!
Пилешкото месо е богато е желязо, цинк и витамин В12, и е прелестна здравословна храна. Поради всеобщото произвеждане и развъждане на пилетата, месото им обаче може да бъде и цялостно с неща, за които в действителност не желаеме да знаем! Затова бъдете деликатни и четете етикетите на пилешките артикули. Уверете се, че избирате в действителност здравословна храна!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР