Днес ще ви покажем как живее едно момиче, което е

...
Днес ще ви покажем как живее едно момиче, което е
Коментари Харесай

1 на милион: Ето как изглежда днес малкото момиченце, чието сърце бие ИЗВЪН гърдите

Днес ще ви покажем по какъв начин живее едно момиче, което е малко по-различно от вашата щерка, племенница, съседското дете или най-хубавата другарка на сина ви в учебно заведение. Ще ви покажем една от най-смелите душици, които в миналото сме срещали.

е една на милион. Буквално! 13-годишното момиче от Русия е родено с доста рядко заболяване, което кара сърцето й да бие... отвън гърдите. Синдромът, от който Борун страда, може да засегне едно от 5,5 млн. новородени. 

Смелото момиченце надмина упованията на лекарите и през днешния ден споделя фотоси от всекидневието си в Инстаграм, с цел да въодушеви и помогне на други, изправени пред същото здравословно състояние родители, вдъхвайки им вяра, че и тяхното детенце може да живее по този метод.

„ Обичам да уголемявам границите на това, което мога и това, което не мога, тъй като желая да въодушевявам други хора. Искам хората да знаят, че аз съм освен това от сърцето си, аз съм красива такава, каквато съм “, споделя Вирсавия.

„ Сърцето ми е друго, само че това ме прави неповторима и знам, че моите родители ме обичат тъкмо поради това “, добави тя.

Майка й си спомня, че до момента в който е била бременна, лекарите не са давали съвсем никакъв късмет на бебето да оцелее. Но ето, че през днешния ден, години по-късно дребното бебе е пораснала госпожица, която живее във Флорида, радва се на приятелите си и да - малко по-различна е, само че какво от това?!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР