Днес ще се изиграят реваншите от четвъртфиналите в Лига Европа.

...
Днес ще се изиграят реваншите от четвъртфиналите в Лига Европа.
Коментари Харесай

Традицията е срещу Манчестър Юнайтед в реванша със Севиля

Днес ще се изиграят реваншите от четвъртфиналите в Лига Европа. Всичко мачове са от 22:00 часа българско време.

Късметът обърна тил на, приключил при тъждество 2:2. „ Червените дяволи “ изрично бяха по-добри, само че позволиха с лекост и известна доза малшанс да бъдат осъдени. Испанците имат голям европейски опит в последните години и явно това дава убеденост на играчите в тежките моменти. Този дуел бе четвърти сред двата отбора в последните години, като още веднъж британският отбор не съумя да завоюва. Севиля преодоля осминафиналите в Шампионска лига, когато съперниците се срещнаха през 2018 година. Андалусийци завоюваха и полуфинала от Лига Европа в един мач през сезон 2019/20. В следствие те победиха с купата след триумф с 3:2 над Интер.

През уикенда и двата отбора съумяха да завоюват своите тежки визити от локалните шампионати и да натрупат по четири мача без загуба във всички шампионати. Севиля реализира една от дребното си победи в Ла Лига като посетител през този сезон. с 2:0 и отвори отдалеченост от осем точки пред зоната на изпадащите. Антъни и Далот пък бяха точни за 2:0 за Манчестър Юнайтед на „ Сити Граунд “. С тези три точки „ Червените дяволи “ отвориха задатък от шест точки пред петия Тотнъм в борбата за Топ 4.

Спортинг Лисабон има наваксва на своя " Жозе Алваладе ". " Лъвовете " са едвам четвърти в Португалия и без шансове да се придвижат по-напред или по-назад. В неделя колкото да стигнаха до 1:1 вкъщи, само че това беше единствено генерална подготовка за идния значим реванш. Рубен Аморим разполага с голмайстор като Гонсалвеш, подпомаган от триото Тринкао, Едуардс и Сантош, които в случай че имат ден могат да завладяват всяка отбрана. А, в идния мач попадение е наложително.

Наказанието от 15 точки обърка тотално проектите на Ювентус за този сезон и вместо в този момент да са трети в Серия А, макар позволената в неделя с 0:1 на открито, те са седми, на 5 точки от последната сигурна позиция даваща право на присъединяване в Европа. Другите две благоприятни условия са посредством Купата на Италия - след 1:1 с Интер на " Алианц Стейдиъм " им следва сложен реванш в 1/2 финалите. Третата е да бъде извоювана Лига Европа.

при гостуването си в Нидерландия преди седмица и в този момент ще се опита да поправи това. Домакините, въпреки всичко, ще би трябвало да подхващат повече опасности, откакто изостават с един гол. Моуриньо е експерт по минимални победи в такива шампионати, надхитряйки своите съперници. Фейенорд обаче надалеч не е инцидентен тим и първото място в Нидерландия го удостоверява. Освен това за втора поредна година отборът прави чудесно усещане в Европа, което е същинският индикатор за класа.

Днес ще се изиграят и реваншите от четвъртфиналните борби в шампионата Лига на нациите.

Програма на реваншите в Лига Европа:

22:00, Спортинт Лисабон - Ювентус (0:1 в първия мач)
22:00, Роял Юнион СЖ - Байер Леверкузен (1:1)
22:00, Рома - Фейенорд (0:1)
22:00, Севиля - Манчестър Юн (2:2)

Програма на реваншите в Лига на конференциите:

19:45, АЗ Алкмаар - Андерлехт (0:2 в първия мач)
19:45, Фиорентина - Лех Познан (4:1)
22:00, Ница - Базел (2:2)
22:00, Уест Хем - Гент (1:1)

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР