Днес ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа слаб

...
Днес ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа слаб
Коментари Харесай

Днес температурите скачат, ще преобладава слънчево време

Днес ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който за малко денем ще се ориентира от запад-югозапад.
Дневните температури ще се покачат доста. Максималните ще са сред 8 и 13 градуса, тук-там - и по-високи. Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи доста по-високо от междинното за месеца.
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър, който денем за малко ще се ориентира от запад-югозапад. Максимални температури на въздуха: сред 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще е слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се усили. Ще се затопли, и оптималната температура на 1200 м ще е към 7 градуса, на 2000 метра - към 1 градус.
През нощта против четвъртък, с увеличаване на северозападния вятър, бързо ще нахлуе леден въздух. Облачността краткотрайно и за малко ще се усили, съвсем без превалявания. През деня ще бъде прохладно и относително студено - минималните температури ще се покачат, оптималните ще се намалят.
В петък вятърът ще отслабне, до вечерта ще се смени с югозападен. Ще бъде най-вече слънчево. Ще стартира стопляне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР