Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността.

...
Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността.
Коментари Харесай

И днес ще превали на места в източните и планинските райони

Днес ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. Само на обособени места в източната половина от страната и в планинските региони ще превали. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 24 и 29 градуса, в София - към 24.

На морето не е изключено да превали тук-там, само че едва и за малко. Температурите в курортите ни ще са към 26-27 градуса, температурата на морската вода е 25-26 градуса.

В планините ще доминира слънчево време. Следобед ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали. Ще духа сдържан най-вече северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15 градуса, на 2000 метра – към 8 градуса.

И през идващите дни повече облаци ще има над източната половина от страната и над планините. На места в тези региони са вероятни и краткотрайни валежи. В сряда ще духа сдържан вятър от север-североизток и дневните температури едва ще се намалят. Преобладаващите оптимални ще са сред 23 и 28 градуса. В четвъртък вятърът ще отслабне, а в петък и през почивните дни ще е съвсем безшумно. Тогава ще има повече слънце и бързо ще се затопли. Дневните температури в събота и неделя ще доближат 27-32 градуса, утринните ще са най-вече сред 12 и 17 градуса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР