Днес ще има значителна средна и висока облачност. Ще духа

...
Днес ще има значителна средна и висока облачност. Ще духа
Коментари Харесай

Температурите се понижават в събота, но пак остава топло

Днес ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Дневните температури едва ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 27° и 32°.
Над Черноморието също ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от изток. Максимални температури на въздуха: 23°-28°. Температурата на морската е 14°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа сдържан, по високите елементи на Рила и Пирин мощен запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 24°, на 2000 метра - към 16°.
В неделя ще бъде със забележителна, най-вече висока облачност. В по-голямата част от страната температурите ще останат по-високи от нормалните за втората половина на май: минимални – сред 13° и 18°, оптимални – сред 28° и 33°. Вятърът ще бъде от север-северозапад, слаб до сдържан.
В началото на идната седмица в по-голямата част от страната температурите ще бъдат към момента по-високи от обичайните; по-хладно ще бъде по Черноморието. Повишава се вероятността за валежи, само че в понеделник ще са на обособени места, основно в планинските региони в Западна България, във вторник на повече места в северозападната половина от страната. Възможна е и гръмотевична активност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР