Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от
Коментари Харесай

Топлото време остава и днес, живакът стига 36 градуса

Днес ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Температурите още ще се покачат и оптималните ще са сред 31° и 36°, в София - към 31°. Атмосферното налягане едва ще се намали и ще се приближи до междинното за месеца.
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
В планините ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност, само че вероятността за дъжд е дребна. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра - към 18°.
През първите два дни на юли времето ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове, ще се развива купеста облачност, по-значителна над планинските региони, където ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. На повече места ще са явленията в петък, когато и оптималните температури ще са сред 32° и 37°, в събота - с един до три градуса по-ниски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР