Днес ще е облачно и на места ще има слаби

...
Днес ще е облачно и на места ще има слаби
Коментари Харесай

Чувствително затопляне от утре



Днес ще е облачно и тук-там ще има слаби превалявания от дъжд, в планинските региони – от сняг. До вечерта валежите ще спрат. Ще духа сдържан, в Източна България краткотрайно мощен северен вятър, с който за малко ще нахлуе малко по-студен въздух. Максималните температури ще са сред 4 и 9 градуса, в София -около 5 градуса.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна и тук-там ще има валежи от сняг. Ще духа мощен, краткотрайно и плевел северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2 градуса, на 2000 метра – към минус 8 градуса.

Утре вятърът още веднъж ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Облачността бързо ще намалее до най-вече слънчево и температурите ще се покачат. Максималните ще са сред 9 и 14 градуса. В петък ще е още по-топло. Дневните температури ще са най-вече сред 13 и 18 градуса. В събота облачността ще се усили и следобяд ще има валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще стартира да нахлува леден въздух. В неделя ще е облачно и на доста места ще превалява дъжд и сняг, само че едва. Температурите ще се намалят и ще са най-вече сред 4 и 9 градуса. В началото на идната седмица ще е най-вече слънчево и отново ще се затопли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР