Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен
Коментари Харесай

СЛЪНЧЕВО! Ще задуха югозападен вятър, който ще качи температурите до 6 градуса

Днес ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър, който по-късно денем ще стартира да се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, в София към 1°. Такава е прогнозата на Националния институт за хидрология и метеорология.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който вечерта ще стартира да се ориентира от югозапад. Максимални температури на въздуха: 3°-5°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че след обяд ще отслабне.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа мощен и плевел северен вятър, който денем ще стартира да отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.
свързани новини34136на 02.01.2020
В четвъртък вятърът ще е от запад-югозапад, до сдържан. Главно дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 5° и 10°. През по-голямата част от деня ще бъде най-вече слънчево. Към вечерта и през нощта против петък облачността ще се усили и в петък ще бъде облачно. От запад на изток ще превали сняг. С сдържан до мощен вятър от северозапад ще нахлува леден въздух. В събота ще бъде прохладно и студено. Облачността ще е променлива, на обособени места ще има и валежи от сняг, най-вече слаби. Минималните температури в множеството места ще са сред минус 8° и минус 3°, оптималните - близки до нулата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР