Днес ще бъде много ветровито, а застудяването ще продължи. Ще

...
Днес ще бъде много ветровито, а застудяването ще продължи. Ще
Коментари Харесай

Опасно ветровито днес

Днес ще бъде доста прохладно, а захлаждането ще продължи. Ще духа мощен, в Северна България и източните региони от страната - на пориви плевел вятър от запад-северозапад. Облачността ще е променлива, на доста места намаляваща до най-вече слънчево време. Почти без превалявания. Максималните температури ще са сред 9° и 14°, в София - към 10°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа мощен, краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 14°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. Температурата на морската вода е към 17°.

Ветровито и в планините, с плевел, по високите и открити елементи – ураганен вятър от запад-северозапад. Облачността ще е променлива, тук-там намаляваща до най-вече слънчево време. Почти без превалявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра – към минус 4°.

През идващите три дни ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. Вятърът ще отслабва. Ще се задържи студено за интервала, в сряда и четвъртък – с минимални температури близки до 0°, тук-там – и негативни. В петък облачността ще се усили, най-вече висока и междинна, съвсем без дъжд. Вятърът още веднъж ще се ориентира от запад и в Дунавската низина ще бъде сдържан. Температурите ще се покачат още малко.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР