Днес се видя отново, че съдебната реформа приключи, но подмяната

...
Днес се видя отново, че съдебната реформа приключи, но подмяната
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Видя се отново, че съдебната реформа приключи, но подмяната продължава

" Днес се видя още веднъж, че правосъдната промяна завърши, само че подмяната продължава. Лодката на Христо Иванов дебаркира в прегръдката на Движение за права и свободи. Политическа партия, които бяха основани за изчегъртване на Борисов, избавиха имунитета му. “Възраждане ” се прегърнаха с ГЕРБ да прокарат отделянето на следствието от прокуратурата и през днешния ден ГЕРБ гласоподава тъкмо назад. Прелъстени и изоставени. "

С тези думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява във Facebook настоящата политическа конюнктура.


" Резултатът от това прегрупиране: Борисов е избавен от следствие (засега). Политическа партия и Демократична България предадоха гласоподавателите си и изгубиха морал и достолепие. “Възраждане ” оформиха новата тройна коалиция. И през днешния ден приканват да не се бърза с избора на нов основен прокурор. Наместиха се и статуквото към този момент ги устройва ", уточни Нинова.

" Ние оставаме опозицията. Ние не предаваме хора. И в случай че не бързате с основен прокурор, побързайте с единственото свястно нещо сега - бюджета. Там ние “БСП за България ” ще предложим опция за България и за народа ", написа в умозаключение водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в обществената мрежа.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР