Днес се проведе среща между подкрепящите правителството партии, в които

...
Днес се проведе среща между подкрепящите правителството партии, в които
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Имаме воля да убедим европейските ни партньори, че отговаряме на всички изисквания за Шенген

Днес се организира среща сред подкрепящите държавното управление партии, в които уточнихме значимите цели - законите по ПВУ, тези които ще създадат допустимо влизането на България в Еврозоната. Имаме воля да убедим европейските ни сътрудници, че отговаряме на всички условия за Шенген. Това сподели Десислава Атанасова, ръководителят на ПГ на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили.

“На срещата участваха и сътрудници от Движение за права и свободи, които поддържат Конституционните промени ”, сподели още Атанасова.

“Ако има единодушие сред нас последната седмица Народното събрание да не заседава, а да организира съвещанията изключително във вторниците, с цел да наваксаме със законодателната стратегия. Това е добър вид ”, акцентира Атанасова.

“Аз не знам кой от сътрудниците ще избра кметския стол пред депутатската банка, несъмнено ще има и такива, които ще опитат кметската конкуренция. Не сме говорили за избран период за отмора обаче, това ще стане след решение на Народно събрание ”, добави още Атанасова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР