Днес се проведе събрание на Районния съвет на БСП в

...
Днес се проведе събрание на Районния съвет на БСП в
Коментари Харесай

Иван Таков и Габриел Вълков приеха нови членове на БСП в столичния Лозенец

Днес се организира заседание на Районния съвет на Българска социалистическа партия в регион “Лозенец ”.

В него взеха присъединяване ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата общински съветници на Българска социалистическа партия в СОС Иван Таков, както и водачът на МО в Българска социалистическа партия Габриел Вълков, който е и член на районната организация на Българска социалистическа партия в Лозенец. Събранието бе водено от ръководителя на районен съд на Българска социалистическа партия – Лозенец и общински консултант Николай Велчев. 

Социалистите организираха полемика по настоящи политически тематики като ситуацията в Народното събрание след последните събития и по какъв начин това се отразява на столицата. Специален мотив за събранието бе приемът на нови членове. Иван Таков и Габриел Вълков връчиха членските карти на 5 младежа, нови членове на районната конструкция.

Вълков съобщи, че младежите са подготвени за дейна работа по места по време на локалните избори. “Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия ще работи интензивно за популяризирането на разнообразни политики и основаването на местни начинания, посредством които да се вземат решение проблемите на младежите в България. ” показа той пред присъстващите на събранието.

Николай Велчев съобщи, че дружно с другите общински съветници на Българска социалистическа партия в София са подготвени да работят с младежите за основаването и реализирането на юношески политики на територията на столицата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР