Днес съм тук с надеждата, че вие ще помогнете България

...
Днес съм тук с надеждата, че вие ще помогнете България
Коментари Харесай

Премиерът към инвеститори: Направете България страна на чудесата

Днес съм тук с вярата, че вие ще помогнете България да бъде страна на чудесата с вложения и нововъведения, които да се вършат тук. От това хората освен в България, а и по света, ще заживеят още по-добре. Така министър председателят акад. Николай Денков се обърна към вложители от целия свят по време на формалния коктейл, проведен от кмета на София Йорданка Фандъкова.
 
Те са лектори и участници в лятното издание на Webit 2023, което ще се организира на следващия ден в София. Министър-председателят уточни още, че България е постоянна и проевропейски насочена. Държавата ни е и измежду дребното страни в света със специфичен празник на буквите, образованието и науката.
 
 Йорданка Фандъкова и Николай Денков Йорданка Фандъкова и Николай Денков Източник: Пресцентър на Министерски съвет
" Затова цялото ни обществото пораства с концепцията, че няма нищо по-важно от образованието, знанието, науката, културата ", сподели акад. Денков.
 
Webit 2023 ще бъде с фокус върху трансформациите в света към нас. На събитието ще се разисква ролята на изкуствения разсъдък (AI) за смяна на трудовия пазар, на грижата за здравето и дълголетието.
 
На форума ще бъдат споделени най-новите трендове и разработки в области като финтех, електронна търговия, блокчейн, киберсигурност и други.
 
Успоредно с конференцията Webit е хазаин и на особено събитие – InvestX. То е единствено за вложители и ще бъде фокусирано върху района на Централна и Източна Европа.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР