Днес с учудване видяхме, че бившият министър на туризма Христо

...
Днес с учудване видяхме, че бившият министър на туризма Христо
Коментари Харесай

БАЗ и СЗБ: Предизборен популизъм! Бившият министър на туризма от БСП се обявил за ставка от 9%

„ Днес с удивление видяхме, че някогашният министър на туризма Христо Проданов се е оповестил за въвеждане на непрекъсната ставка от 9% за ресторантьорския отрасъл. Това е прелестно, в случай че не ставаше дума за избирателен популизъм ”, пишат в позиция до медиите от Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията.

„ По време на неговото министерстване същата ставка беше отнета за слабоалкохолните питиета. И той по никакъв метод не отбрани запазването ѝ. А цялата парламентарна група на Българска социалистическа партия, както и депутатите от „ Продължаваме Промяната “ поддържаха отнемането на тази поддръжка за бизнеса. Както анулираха и всички останали, които съществуваха досега. Считаме това за лицемери и заявяваме: „ Не ви имаме вяра, уважаеми политици! “ Лъжете ни преди избори, лъжете ни и по-късно. Но когато обстоятелствата приказват, политиците най-добре да замълчат! “ Още повече, че колкото и да търсихме в стратегиите им туризъм като приоритет, не открихме ”, декларират те.

От БАЗ и СЗБ ползват и фотоси от поста на някогашния министър Проданов и гласуването при отпадането на ставката от 9% Данък добавена стойност за слабоалкохолните питиета.



Те приканват да се гласоподава на идните избори: „ Имаме потребност от постоянно държавно управление, което да вземе по този начин значимите решения, касаещи бизнеса и всеки жител на Република България ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР