Днес с ръководителя на Агенцията за търговия и развитие на

...
Днес с ръководителя на Агенцията за търговия и развитие на
Коментари Харесай

Американска фирма ще оздравява столичното парно

Днес с ръководителя на Агенцията за търговия и развиване на Съединени американски щати госпожа Ибонг и посланика на Съединени американски щати госпожа Херо Мустафа подписахме съглашението за безплатно финансиране на изработването на проект за излекуване, рационализация и рекапитализация на " Топлофикация София ". Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова във Facebook.

" Приемаме с голяма признателност тази помощ, която ще помогне за стабилизирането и модернизацията на " Топлофикация София ", която обслужва съвсем 1 млн. столичани. Сърдечно благодаря на Херо Мустафа и екипа й, които работиха интензивно за обезпечаването на тази стратегическа помощ за София ", написа още кметът.

Около 200 млн. лева са настоящите отговорности на " Топлофикация София " към " Булгаргаз ". Те са се нараснали съвсем двойно от есента насам. Директорът Александър Александров счита, че задълженията ще бъдат погасени до юни.

" В момента обслужваме безусловно регулярно отговорностите си към " Булгаргаз " и към БЕХ ", изясни той преди време и добави, че събираемостта на сметките е 97%.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР