Днес с моя заповед създадох междуведомствен кризисен щаб в енергетиката,

...
Днес с моя заповед създадох междуведомствен кризисен щаб в енергетиката,
Коментари Харесай

Управлявали са ни група посредствени младежи без идея какво правят

" Днес с моя заповед сътворих междуведомствен спешен щаб в енергетиката, със задача да предложи решения за преодоляване на хаоса и разрухата в бранша ", съобщи служебният министър председател Гълъб Донев по време на ексклузивен брифинг в Министерския съвет, на който оповести, че се основава спешен щаб, който да търси решения за намаляването на цените на горивата и електрическата енергия. Това от своя страна провокира и мнения в обществените мрежи.

Ето и част от тях

Борис Марков

След конференцията за основаване на спешен щаб за преодоляване на рецесията с газа, към този момент може да се каже, че е установено на иституционално равнище:

Управлявали са ни група посредствени младежи без концепция какво да вършат.

Делян Добрев

За тези, които не имат вяра на ГЕРБ:
Служебният кабинет одеве удостовери, че България е изправена пред газова рецесия!

Стефан Ташев:

Служебният кабинет-ситуацията с газа е сериозна, няма никакви 7 контрактувани танкера с полутечен газ. " Булгаргаз " е във банкрут. Обещаните от Лена 3-4 пъти по-ниски цени на синьото гориво са неистина, както и сякаш евтиният азерски газ контрактуван от Киро, който се оказа два пъти по-скъп. Толкоз за мошениците от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР