Днес Руският доброволчески корпус (РДК) отправи покана за среща към

...
Днес Руският доброволчески корпус (РДК) отправи покана за среща към
Коментари Харесай

Партизаните плениха руски военни в Белгородска област, канят губернатора на среща

Днес Руският доброволчески корпус (РДК) насочи покана за среща към губернатора на Белгородска област Вячеслав Гладков – в черквата на с. Новая Таволжанка в Шебекинския регион, където РДК организира бойни интервенции.

Руските доброволци разгласиха и видео с взети в плен съветски военни. Един от пленените мъже се показва като Алексей Беляев, вторият – като Алексей Алмински (фамилията не се чува ясно на записа), написа Гордон.

" Господин Гладков! Днес е огромният православен празник Троица. Като жест на благосклонност – държавното управление на Русия постоянно приказва за такива жестове – ние сме подготвени да ви предадем тези пленници, елементарни съветски бойци, против опцията да се срещнем персонално с вас, да обсъдим настоящата обстановка в района и, основното, да поговорим за неговото бъдеще и бъдещето на Русия като цяло. Затова ви каним на разговор в храма в Нова Таволжанка. " – показват от РДК.

Бойците от доброволческия корпус споделят още, че Гладков би трябвало да пристигна самичък, невъоръжен, с кола на незабавната помощ.

Според разнообразни източници, съветските военни нямат надзор над Шебекинския регион.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР