Днес Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Днес Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Виктор Димчев разкри какво да очакваме от изявлението на Радев днес

Днес Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще направи публично послание към народа в 17 часа. За да не чакате, ще ви обобщавам какво са измислили с дамата нощес. Това написа във Facebook фотографът и продуцент Виктор Димчев, прочул се с броенето на протестиращите в София.

Ще има трепетно слово по какъв начин държавната каруца е опряла дъното и има потребност от незабавни дейности.

Ще има и за незабавните дейности и фамозните съвещания, какъв брой е значимо да се срещнеш с пет партии с по 0,1% електорална тежест, но от своите.

Задължително ще бъде набито, че всички избори последните 30 години ги е провела персонално мафията, и тези ще бъдат най-корумпираните макар геройските старания на Братството на почтените хора.

После ще каже нещо радостно, като благопожелание за триумф в битката против мутрите.

В общи линии още едно новогодишно слово, по отношение на това, че през днешния ден е първия ден на остарялата Нова година... в Русия.

Знам, че малко скапвам изненадата, само че какво пък - няма единствено Христо Иванов да прави среднощни разбори на любовниците на конкуренцията. Да си знаете.

Днес Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще направи публично послание към народа в 17 часа. За да не чакате, ще ви обобщавам какво са...
Публикувахте от в
Очаквайте живото лъчение на изказването на президента във " " и страницата на!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР