Днес роднините, приятелите и феновете на Крейг Брийн ще изпратят

...
Днес роднините, приятелите и феновете на Крейг Брийн ще изпратят
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Какво знаем за фаталния инцидент на Крейг Брийн?

Днес роднините, приятелите и почитателите на Крейг Брийн ще изпратят в последния му път 33-годишния рали водач. Брийн почина в четвъртък по време на проби за идното рали „ Хърватия ”. Водещите на Sportal Motorsport Георги Иванов и Евгени Въков дискутират злополуката на Брийн и аргументите за съдбовния й край.

Тимът на Хюндай реши да взе участие в рали „ Хърватия ” в чест на Брийн и колите на Тиери Нювил и Есапека Лапи ще се с багра с ирландското знаме. Дали обаче двамата водачи на Сирил Абитебул са любимци за успеха в асфалтовото съревнование край Загреб, където в първото място ще се целят още Себастиен Ожие, Кале Рованпера, Елфин Еванс и Ойт Танак? Миналата година атмосферните условия по стадиите бяха доста тежки, в този момент следва да забележим дали дъждът и мъглата ще чакат още веднъж водачите.

Световният първенец в MotoGP Франческо Баная записа второ следващо рухване в две надпревари и изостава на 11 точки от Марко Бедзеки в борбата за международната купа. В Остин Баная падна до момента в който беше отпред, а това разреши на Алекс Ринс да завоюва страхотна победа за LCR Хонда и да затегне в допълнение борбата за международната купа.

И най-после, само че не по значимост – говорихме с българския водач във Формула 3 Никола Цолов сред тестванията в Барселона и тези на „ Имола ”. След два кръга във Формула 3 българският дебютант става все по-бърз и убеден, вижте какво ни описа.

Приятно гледане!

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР