Днес разбрах от публикации на една определена медийна група, че

...
Днес разбрах от публикации на една определена медийна група, че
Коментари Харесай

Нинова за хотела в Гърция: Нескопосаният опит за компромат е лъжа от първата до последната дума

Днес разбрах от изявления на една избрана медийна група, че член на Българска социалистическа партия имал родственик, който има хотел в Гърция , който в действителност бил мой . Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява медийни изявления, в които се твърди, че тя имала хотел в Гърция.

" Нескопосаният опит за компромат е неистина от първата до последната дума. Нямам хотел нито в Гърция, нито другаде. Ето това е медийната бухалка против непослушните. Изпращам този текст до същите медии. Мерило за журналистическата нравственос и стандарти ще бъде дали ще го разгласяват като право на отговор. Независимо от това и тъй като се боря за правова страна и господство на закона, незабавно завеждам дело за тази обява. Когато печеля делото парите ще даря за благотворителни цели ", добави Нинова

В четвъртък в " Монитор " беше оповестено следствие на " Телеграф медия ", съгласно което ръководителят на Българска социалистическа партия е притежател на първокласен хотел за десетки милиони евро в Гърция. Изданието твърди, че тя е съумяла да придобие турбо първокласния хотел „ Мираджио Термал Спа Ризорт “ на Халкидики.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР